سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خبرآنلاین - تصاویر | حوضچه مونه؛ نقاشی واقعیِ طبیعت!


 

  • خبرآنلاین - تصاویر | حوضچه مونه؛ نقاشی واقعیِ طبیعت!

    در حاشیه جنگلی شهر سکی -گیفو، ژاپن- زیارتگاه کوچکی در پایین تپه‌های مشرف به حوضچه مستطیلی زیبایی وجود دارد.

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسم‌آنلاین، معبد نمیچی شامل یک ساختمان چوبی و حوضچه ای بسیار زیباست.

    حوضچه مونه تا همین چندسال پیش در ژاپن ناشناخته بود تا اینکه نقاشی های شبیه حوضچه که توسط نقاش معروف فرانسوی «کلود مونه» کشیده شده بودند، باعث شد نام دریاچه هم «مونه» شود.

    آب‌های شفاف، نیلوفرهای رنگی داخل آبی، ماهی‌های بزرگ رنگارنگ که با محیطی سرسبز احاطه شده‌اند این نقطه را به یکی از دیدنی ترین مکان‌ها در ژاپن تبدیل کرده است.

    محل قرارگیری معبد و حوضچه نقطه‌ای است که بدون ماشین قابل دسترسی نیست و این یکی از دلایل ناشناخته بودن آن برای سال‌هاست.

    اما اکنون جمعیتی که برای تماشا و عکسبرداری به این ناحیه می‌آیند بسیار زیاد شده است.

    61282




کم خوابی و پرخوابی برای قلب ضرر دارد؟


 

  • کم خوابی و پرخوابی برای قلب ضرر دارد؟

    این مطالعه با بررسی نیم میلیون نفر نشان می‌دهد پرخوابی یا کم‌خوابی افراطی احتمال بروز حمله قلبی را افزایش می‌دهد؛ حتی  اگر فردی غیر سیگاری باشد، مستمر ورزش کند و سابقه ارثی بیماری قلبی نیز نداشته باشد.
    در ادامه این مطالعه آمده است، خواب با کیفیت شبانه به مدت 6 تا 9 ساعت می‌تواند برای افرادی که زمینه ژنتیکی بیماری‌های قلبی دارند نیز مفید باشد و این عامل خطر را تعدیل کند.
    این مطالعه با بررسی سابقه پزشکی 461 هزار نفر نشان می‌دهد خواب کافی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در سلامت قلب است.

    در ادامه آمده است، خواب کمتر از 6 ساعت و بیشتر از 9 ساعت احتمال حمله قلبی را به ترتیب به میزان 20 و 34 درصد افزایش می‌دهد. از طرفی خواب کافی بین 6 تا 9 ساعت خطر حمله قلبی در افرادی که سابقه ژنتیکی دارند را به میزان 18 درصد کاهش می‌دهد. کم خوابی یا پرخوابی با تاثیر بر دیواره عروق خونی، رشد مغز استخوان و سلول‌های التهابی، رژیم غذایی ضعیف و عادت‌های غذایی مضر بر سلامت قلب و عروق موثر است.
    نتایج این مطالعه در نشریه American College of Cardiology منتشر شده است.

    47212




گزارش همشهری آنلاین | معرفی برگزیدگان نشان عکس سال مطبوعاتی ایران


 

  • گزارش همشهری آنلاین | معرفی برگزیدگان نشان عکس سال مطبوعاتی ایران

    به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، آیین اختتامیه سومین دوره اهدای نشان عکس سال مطبوعاتی ایران، برگزیدگانی در بخش‌های منتخب مردمی، مجموعه عکس محیط زیست، تک عکس محیط زیست، مجموعه عکس پرتره، تک عکس پرتره، مجموعه عکس ورزشی، تک عکس ورزشی، مجموعه عکس مستند اجتماعی، تک عکس مستند اجتماعی، مجموعه عکس خبری و تک عکس خبری داشت که لوح و نشان و هدایای خود را از دستان اعضای هیات داوران این رویداد شامل دکتر یونس شکرخواه، ساعد نیک‌ذات، سعید فرجی، عطاالله طاهر کناره و مهدی قاسمی دریافت کردند.

    سعید زارعیان در بخش منتخب مردمی، سلمان سام دلیری در بخش مجموعه عکس محیط زیست، ابوالفضل نسایی در بخش تک عکس محیط زیست، مجید عسگری‌پور در بخش مجموعه عکس پرتره، سجاد صفری در بخش تک عکس پرتره، جاوید نیکپور در بخش مجموعه عکس ورزشی، مهدی بلوریان در بخش تک عکس ورزشی، عبدالله حیدری در بخش مجموعه عکس مستند اجتماعی، علی نجات بخش اصفهانی در بخش تک عکس مستند اجتماعی، مرتضی جابریان اصل در بخش مجموعه عکس خبری و محسن بخشنده در بخش تک عکس خبری به عنوان برگزیدگان سومین دوره اهدای نشان عکس سال مطبوعاتی ایران شناخته شدند.

    امیر نریمانی، دبیر اجرایی این رویداد از مشارکت 302 عکاس در ارسال 4000 فریم عکس به دبیرخانه سومین دوره اهدای نشان عکس سال مطبوعاتی ایران خبر داد و با اشاره داوری فشرده آثار توسط هیات داوران، گفت: 143 فریم عکس از 25 عکاس در نمایشگاهی در خانه هنرمندان به نمایش گذاشته شد.

    وی رویکرد غالب انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی را آموزش بر اساس شرایط روز جامعه عنوان کرد و برگزاری کارگاه‌های روزنامه‌نگاری چند رسانه‌ای، کارگاه برندسازی شخصی و کارگاه راهکارهای حقوقی برای عکاسان جهت حفظ مالکیت معنوی اثر را در این راستا دانست.  

    همچنین، حمید فروتن رئیس انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی نیز همزمان با بیستمین سال تأسیس انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی، تمرکز این انجمن را بر پژوهش و آموزش عکاسان دانست و از عکاسان مطبوعاتی خواستار شد با عضویت و توسعه همکاری‌ها با این انجمن، زمینه تقویت فعالیت‌های این انجمن صنفی را فراهم کنند.

    احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران، حجت‌الاسلام سید محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات و محمد خدادی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله چهره‌های حاضر در این نشست بودند.

    احمد مسجد جامعی در اختتامیه این رویداد، در پاسخ به درخواست عکاسان مطبوعاتی که پس از 20 سال از شکل‌گیری انجمن صنفی‌شان خواستار این بودند که یک خانه خاص این انجمن اختصاص داده شود، گفت: در کنار شما هستم.

    وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه عملکرد عکاسان مطبوعاتی باعث شفافیت می‌شود، اظهار کرد: شما گزارشگران امین سرزمین ما هستید که فداکاری‌هایتان ناشناخته مانده است. روایتی که عکاسان اجتماعی دارند، یک گزارش، فیلم و جایزه‌ای می‌خواهد که به آنها توجه کند.

    محمد خدادی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: عکاس‌ها در رسانه‌ها و جامعه مطبوعاتی نسبت به تعداد خبرنگاران و روزنامه‌نگاران، در اقلیت هستند اما مایه خوشحالی است که این اقلیت توانسته به صورت متشکل عمل کند. 27 تشکل صنفی رسانه‌ای داریم و همین هم باعث شده که صدای آنها کمتر به جایی برسد. 

    وی تجلیل از بزرگان را نعمتی دانست که تبدیل به برکت خواهد شد و با تقدیر از عکاسان جنگ تحمیلی، تصریح کرد: در حال حاضر هم در جنگ اقتصادی ترامپ هستیم که حضور شما عکاسان مطبوعاتی در دفاع از کشور موثر است چراکه جنگ اصلی جنگ رسانه‌ای است و سلاحی برنده‌تر از رسانه نیست.

    به گزارش همشهری آنلاین، همزمان با آیین اختتامیه سومین دوره اهدای نشان عکس سال مطبوعاتی ایران، جایزه سال گروه ایراسو به بیتا امامی اعطا شد و همچنین از مرتضی خاکی عکاس پیشکسوت روزنامه اطلاعات، سید عباس میرهاشمی، مریم زندی و کاوه کاظمی تقدیر بعمل آمد.

    --------------------------------------------------------------------

    برگزیدگان در یک نگاه

    • بخش منتخب مردمی:

    اثر سعید زارعیان با عنوان ?جنگ ستارگان?

    • بخش محیط زیست:

    مجموعه عکس سلمان سام دلیری و تک عکس ابوالفضل نساعی

    مجموعه عکس مجید عسگری‌پور و تک عکس سجاد صفوی دهکردی

    مجموعه عکس جاوید نیک‌پور و تک عکس مهدی بلوریان

    • بخش مستند اجتماعی:

    مجموعه عکس عبدالله حیدری و تک عکس علی نجات‌بخش‌اصفهانی

    مجموعه عکس خبری مرتضی جابریان‌اصل و تک عکس محسن بخشنده رحمتی




مرگ قهرمان شعر کودکان آمریکا


 

  • مرگ قهرمان شعر کودکان آمریکا

    به گزارش خبرگزاری ایبنا به نقل از نیویورک تایمز، لی بنت هاپکینز نویسنده و شاعر آمریکایی درگذشت. در کشور آمریکا وی به قهرمان شعرهای کودک مشهور شده بود. این شاعر آمریکایی در سن 81 سالگی در منزل مسکونی‌اش واقع در کیپ کورال فلوریدا از دنیا رفت.
     
    از سال‌های دهه 60 میلادی که اولین کارهای هاپکینز منتشر شد تا کنون بیش از 100 مجموعه شعر و داستان کودک از این شاعر آمریکایی چاپ شده است.
     
    هاپکینز در مصاحبه‌ای با رادیو ملی آمریکا گفته بود کارش را با تدریس در مدرسه ابتدایی در نیوجرسی شروع کرده است و در حقیقت معلم مدرسه بودن انگیزه شعر گفتن را برای او ایجاد کرده بود.
     
    وی در این مصاحبه که سال 2018 در وب سایت رادیو آمریکا منتشر شده بود، گفته بود: استفاده از شعر در انتقال مفاهیم کودک بهترین وسیله است. من به معلمان توصیه می‌کنم با استفاده از شعر روند یادگیری به کودکان را تسریع ببخشند.
     
    هاپکینز در سال‌های تدریس از شعر به عنوان ابزار یادگیری استفاده کرد. وی اولین مجموعه شعرش را با همکاری انتشارات اسکولاستیک در سال 1969 منتشر کرد. او در طول عمرش جوایز متعددی دریافت کرد ولی خودش دو جایزه معتبر شعر کودک با همکاری دانشگاه پنسیلوانیا نیز تاسیس کرد.




ترجمه فارسی برگزیده ‌بوکر عربی 2019 منتشر شد


 

  • ترجمه فارسی برگزیده ‌بوکر عربی 2019 منتشر شد

    به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،‌ هدی برکات، نویسنده سرشناس لبنانی، طی سال‌های نویسندگی‌اش جوایز معتبر و متعددی دریافت کرده است. شش رمان، دو نمایشنامه، یک مجموعه داستان و یک خودنگاره تا کنون از او منتشر شده است. کارهای او به زبان‌های مختلف ترجمه شده و دوبار در سال‌های 2002 و 2008 به او نشان دولت فرانسه داده شده است.

    «پست شبانه» جدیدترین اثر هدی برکات، در دوازهمین دوره جایزه جهانی رمان عربی (بوکر عربی سال 2019) که طی مراسمی در سالن تئاتر ملی عروسکی فلسطین برپا شد، برنده اعلام شد.
     
    رمان «پست شبانه» با دیدی فکری و عمیق در ارتباط با اوضاع مهاجران نوشته شده که روایتگر داستانی خواندنی از زندگی و برخوردهای غیر منتظره‌ای است و طی آن از نامه‌هایی حکایت می‌کند که نویسندگان غریبه و تنهای آنها، پای نامه‌های دیگر را به میان می‌کشند و گویی در هم تنیده می‌شوند. همان تبعیدشده‌ها، مطرودها، بی‌خانمان‌ها و یتیمان وطنی که زمانه کمرشان را شکسته است. شخصیت‌های گوناگون از نانوا گرفته تا پستچی را در هیاهوی زندگی تصویر می‌کند. این اشخاص نامه‌هایی می‌نویسند که در آن‌ها از سختی‌های غربت سخن می‌گویند، این درحالی است که می‌دانند بیشتر نامه‌های‌شان هرگز به مقصد مورد نظر نمی‌رسد.

    در این رمان هیچ پدیده‌ای قطعیت ندارد و نوشتار سرشار از شک و شبهه و بی‌مرزی‌ است. این رمان با قدرت جادویی زندگی شخصیت‌های داستان را ماهرانه به تصویر می‌کشد که تعدد شخصیت‌های آن هم پیوندی عمیق بین شما و آن‌ها برقرار می‌سازد. با خواندن پست شبانه و بعد از اتمام کتاب و مرور فراز و فرودهایش، گویی همواره نگران آینده نامه‎‌ها و نویسنده‌شان خواهید بود.

    هدی برکات درباره این رمان می‌گوید: «انسان‌های بسیار زیادی از کشور و خانه‌های‌شان فرار کرده‌اند، درحالی که جایی برای رفتن ندارند. آن‌ها در سراسر دنیا پراکنده شده‌اند و سوار قایق‌های مرگ می‌شوند؛ این درحالی است که جهان نمی‌خواهد حتی نگاهی به آن‌ها بیندازد. من شخصیت‌های داستانم را همچون انسان‌های بی‌گناه می‌بینم و تمام هدفم از نوشتن این نامه‌ها در داستان، دادن شانسی برای دیده شدن این نوع انسان‌ها است.»

     در بخشی از نامه نخست این کتاب می‌خوانیم:
    «اصلاً تو چرا دلیل بی‌خوابی من نمی‌شی؟ چرا به‌حدی ذهنمو مشغول نمی‌کنی تا ذهنی که سرشار از فکر کردن به زنان زیبای دیگه‌ست، رو درگیر خودش کنه و به سمت خودش سوق بده.
    راستش حرف‌هات دیگه برام جذابیتی نداره، شبیه شخصیت رمان‌هایی شدی که می‌خونی: آغاز، تنه داستان و پایان. چیزی شبیه قوانین آهنیِ منطقی.
    زمان پنهان‌کاری ترسناک به‌نظر میای، گاهی تو رو مثل صیادی می‌بینم که پیروزمندانه سلاحشو بالای سرش گرفته و قبل از اینکه قلب شکارش کاملاً از کار بیوفته، شروع می‌کنه به دریدن جسم و خارج کردن دل و روده، درحالیکه هنوز بخاری نرم از جسد بیرون می‌زنه.»
     
    هدی برکات پیش این، رمان‌های «سنگ خنده»، «اهل حال»، «شخم‌زن آب‌ها» (برنده جایزه نجیب محفوظ )، «سرورم و دلبرم» و «ملکوت این زمان» (که به لیست بلند بوکر عربی سال 2013 راه یافت) را نوشته است. این نویسنده لبنانی در سال 2015 به لیست کوتاه جایزه جهانی مَن بوکر که در آن زمان هر دو سال یک بار به مجموعه آثار یک نویسنده داده می‌شد، راه یافته بود.
     
    «پست شبانه» اثر هدی برکات با ترجمه سها بعنونی در قطع پالتویی در 158 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و به‌بهای 22 هزار تومان از سوی انتشارات امیرصدرا راهی بازار نشر شده است.